Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ за използване на интернет магазина www.karnavalen-magazin.com

Този електронен магазин е администриран от фирма "РОМАНОВИ-2019" ЕООД, регистрирана в Търговския Регистър ЕИК:205646332, с адрес за кореспонденция: България, Свищов, ул: „Хемус 33, телефон: +359/893 582 361 и имейл: info@karnavalen-magazin.com. За използването на този САЙТ, Вие се съгласявате безусловно с правилата и условията на www.karnavalen-magazin.com. В случай, че не сте съгласни с Общите условия, моля не използвайте този САЙТ. Използването на САЙТА се подчинява на общите разпоредби на закона.

АВТОРСКИ ПРАВА

Всички екрани появяващи се на този Сайт, включително данните, графиките, текста, дизайна, бутоните, снимките и иконите, както и подреждането, сглобяването и селекцията, са собственост на "РОМАНОВИ-2019" ЕООД и са предпазени от българските и международните закони за авторско право. Съдържанието на този Сайт може да се използва само за закупуването на продукти от сайта и за никакви други цели. Каквито и да е други употреби, включително модифициране, пресъздаване, качване, публикуване, предаване или дистрибуция, както и всички други форми или начини на употреба без предварителното писмено съгласие на "РОМАНОВИ-2019" ЕООД са забранени. Всички продукти на този Сайт са собственост на "РОМАНОВИ-2019" ЕООД или тези, които ги доставят на "РОМАНОВИ-2019" ЕООД

ПРОЦЕДУРА ЗА ПАЗАРУВАНЕ

Когато направите поръчка за закупуване на продукти от магазин ПАРТИ-ТО автоматично получавате e-mail, потвърждаващ успешното й оформяне, и съдържащ детайлите на поръчката. Поръчка, направена през уеб-сайта karnavalen-magazin.com представлява и се счита за оферта за закупуване на продукт, "подлежаща на разглеждане". Поръчката се смята за приета от момента, в който представител на магазин ПАРТИ-ТО контактува с Вас и получи Вашето потвърждение за валидността на поръчката. При оформянето на покупката от клиента се изисква:

1. Да посочи валиден адрес за доставка и телефон за контакт.

2. Да активира изпълнението на поръчката чрез натискането на бутона "Завърши поръчката". Чрез натискане на бутона "Завърши поръчката" клиента изразява съгласието си с настоящите Общи условия.

3. След получаване на валидна поръчка представител на магазин ПАРТИ-ТО се свързва с Клиента по телефона за да го уведоми за: а) наличността на поръчаните артикули (включително размер, цвят и други) б) цената за доставка на стоката в) срок за доставка на стоката.

4. В телефонния разговор (или по e-mail) Клиентът потвърждава съгласието си с цената и сроковете за доставка на поръчаните стоки.

Цените на стоките са в български лева с включен ДДС. Плащането на стоките се извършва в български лева. Обявената за всеки един продукт цена важи за съответната разфасовка (количество еднообразни артикули в единична опаковка), която зависи от вида на продукта и не включва разходите за доставка. Дължимата от клиента сума за доставка на стоката се калкулира автоматично, като стойността й се изчислява приблизително +/- 10%. Общата дължима сума по сделката се финализира след изчисляване на разходите по доставката и потвърждение за същата от страна на клиента.Когато обработваме Вашата поръчка, ние ще Ви информираме относно наличността и сроковете за доставка на всеки отделен поръчан артикул.

ДОСТАВКА НА ПРОДУКТИТЕ

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка (или до поискване от офис) в съответствие с посочените Тарифи за доставка и настоящите Общи условия.

СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 2-3 работни дни. Ако продуктът не е на склад (особено в случаите на изчерпан внос или недостатъчно произведено количество) срокът е по-дълъг.Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: разговор с клиента и уточняване на детайлите, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница и заявка на куриер. В тази връзка, поръчки изпратени след 15.00 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден. При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

ГАРАНЦИЯ

Магазин ПАРТИ-ТО гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за обичайна употреба. Веднага след получаването на пратката, но не по-късно от 24 часа, клиентът следва да провери дали тя е пълна и дали доставените артикули имат някакви недостатъци. В случай на отчетени недостатъци при получаване на стоката, клиентът следва да уведоми незабавно за вида и количеството им. Гаранционният срок започва да тече от момента на получаването на пратката. Гаранция не се изпълнява за дефекти, причинени от нецелесъобразно използване на продукта, наднормено натоварване или употреба в разрез с предписанията в гаранцията на стоката.

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

Съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителя клиента има право, без да дължи обезщетение и без да посочва причина, да върне получената стока в срок до 14 календарни дни, считано от датата на получаването й. В този случай клиентът трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка с ненарушена цялост. Стоката следва да бъде без наранявания и други външни белези. Клиентът е длъжен да заплати разходите по връщането на стоката, включително транспортни разходи и други куриерски или банкови такси, свързани с възстановяването на платената цена за покупката. Клиентът има право да получи само стойността на върнатата стока, такава каквато е отразена в документа за покупка.Ако желаете да се възползвате от това Ваше право, се свържете по телефон или ел. поща с наш служител и ние с удоволствие ще Ви съдействаме.